Ylioppilaskunnan talo, jolla on ainutlaatuinen historia

Havtornen on toiminut Åbo Akademis Studentkår talona vuodesta 2007. Havtornen on aikaisemmin toiminut Vaasan höyrymylly Oy:n elevaattoritornina, jonka kautta on kuljetettu ja purettu tavaroita rahtilaivoista, jotka ovat ankkuroituneet elevaattoritornin edustalle. Tänä päivänä Havtornen:ista löytyy Åbo Akademis Studentkår Vaasan toiminnot, kokoushuoneita, edustustilat sekä sauna.

Lue lisää

Tilat

Olohuone

Ylioppilaskunnan edustustilat Havtornenissa. Sopii suuremman ryhmän kokouksille, juhlille tai tilaisuuksille. Olohuoneeseen mahtuu enintään 40 henkilöä. Jos istutaan pitkän pöydän ääressä on maksimimäärä n 25 henkilöä. Olohuoneen yhteydessä on myös pieni keittiö.

Terassi

Havtornenin terassi sijaitsee olohuoneen yhteydessä ja tarjoaa kesäaikaan upean näköalan merelle ja Sisäsatamaan. Terassi on suuri ja sinne mahtuu pöytiä ja tuoleja esim. juhlienne ulkotarjoilua varten.

Kokoushuone

Havtornenin kolmannesta kerroksessa - kierreportaiden kautta olohuoneeseen yhdistettynä - löytyy kaksi pienempää tilaa, jotka sopivat erinomaisesti erillisten ryhmätöiden tekemiseen tai rauhalliseksi paikaksi tilaisuuden aikana.

Sauna

Havtornenissa on sauna, johon mahtuu 20 henkilöä. Saunan yhteydessä on suihkut ja pukuhuone. Saunaa vuokrataan ulkopuolisille.