Merenläheistä oleskelua kivenheiton päässä Vaasan keskustasta

Ylioppilaskunnan tiloja voivat vuokrata ylioppilaskuntalaiset, yksityishenkilöt ja yritykset. Vain yksi ryhmä kerrallaan voi vuokrata tilat ja kaikki tilat paitsi sauna sisältyvät automaattisesti, kun tilat vuokrataan. Saunan voi tilata muiden tilojen lisäksi, mutta saunaa ei voi vuokrata erikseen.

Alta voit lukea lisää eri tiloistamme

Olohuone

Toinen kerros

Olohuone on ilmava tila, joka on helposti muokattavissa moniin eri tilaisuuksiin ja tarpeisiin sopivaksi. Tilasta löytyy yksi pitkä pöytä, tarjoiluosa sekä sohvanurkkaus. Olohuoneen yhteydestä löytyy hyvin varusteltu keittiö sekä tilava terassi, josta on upea näköala merelle ja Sisäsatamaan.

Keittiöstä löytyy jääkaappi, tiskikone sekä uuni. Sen lisäksi löytyy kaikki, mitä tarvitaan n 30 hengen tarjoilua varten (kahvikupit, asetit, lautaset, viinilasit, aterimet ym.). Olohuoneesta löytyy myös videotykki, TV sekä äänentoistolaitteet, jotka voi helposti kytkeä bluetooth:in kautta.

Kokoushuoneet

Kolmas kerros

Havtornenin kolmas kerros on sujuvasti yhdistetty olohuoneeseen kerrosten välisillä kierreportailla. Kolmanteen kerrokseen pääsee myös rappukäytävästä tai hissillä. Tässä kerroksessa sijaitsee ylioppilaskunnan oma kokoushuone, mutta myös pienempi lasitettu kokoushuone sekä avoin kokoushuone, josta on mahtava näköala Sisäsatamaan ja kaupunginlahdelle.

Sauna

Ensimmäinen kerros

Saunaosasto sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa ja sen yhteydessä on pieni sohvaryhmä. Saunaan mahtuu n 20 henkilöä ja sen yhteydestä löytyy suihkutilat, pukuhuone ja vessa. Asiakas itse käynnistää saunan ja se lämpiää n 40 minuutissa. Saunaa ei voi vuokrata erikseen.

Ylioppilaskunnan kanslia

Neljäs kerros

Neljännestä kerroksesta löytyvät ylioppilaskunnan kanslia sekä palvelupiste. Täältä saat yhteyden henkilökuntaan sekä luottamushenkilöihin palvelupisteen aukioloaikoina. Huomaa, että neljäs kerros ei sisälly vuokraan, eikä sinne ole pääsyä kun on vuokrannut Havtornenin.

Palvelut & Yhteistyökumppanit

Havtornen:in varatessa voi joko järjestää tarjoilun itse tai ottaa yhteyttä johonkin meidän yhteistyökumppaneista. Alla esittely talosta löytyvistä palveluista.