Utrymmen

Vardagsrum
Vardagsrummet är Studentkårens representationsutrymme i Havtornen. Vardagsrummet lämpar sig för möten med större grupper, fester eller bjudningar. Vardagsrummet rymmer maximalt 40 personer, sittande vid bord är det maximala antalet kring 30 personer. Vardagsrummet är utrustat med tv, stereo och soffor.

Kök
I Havtornen finns ett fullt utrustat kök med kyl, frys, ugn och mikro. Dricksglas, vinglas, tallrikar och bestick finns till förfogande för runt 30 personer. I köket finns även skålar, kastruller, ugnsformar och andra nödvändigheter för matlagning och servering.

Terass
Havtornens terrass finns i anslutning till vardagsrummet och erbjuder sommartid en fantastisk utsikt över Inre hamnen. Terrassen är stor och rymmer bord och stolar för till exempel en uteservering på er fest.

Mötesrum
Havtornen rymmer två mötesrum på tredje våningen. Rummen är i första hand till för Studentkårens och specialföreningarnas behov, men även utomstående kan hyra utrymmena för mindre möten.

Bastu
I Havtornen finns en bastu som rymmer 20 personer. I anslutning till bastun finns duschar och ett omklädningsrum. Har ni hyrt bastun kommer er dörrkod även funka till bastudörren. Instruktioner för hur bastun används finns i bastuutrymmet, och uppvärmningen sker relativt snabbt. Egna handdukar medtages.

Prislista

ÅAS specialföreningar och kårmedlemmar
Vardagsrum och mötesrum: 170€ (möten gratis)
Vardagsrum och bastu: 200€
Konferens (kl. 08-16): 130€

Utomstående:
Vardagsrum: 300€
Vardagsrum + bastu: 500€
Konferens (kl. 08-16): 220€